Open repetitie - Anima Perla Musica

donderdag 5 september 2019 12:30 tot vrijdag 6 september 2019 00:13

Speel je een instrument, zing je graag, kortom, maak je graag muziek? Heb je zin om dat tijdens de middagpauze bij ons op school te doen (dinsdag orkest, donderdag koor)? En ben je niet vies van af en toe een repetitieweekend, een uitstap naar zee of occasionele kerstfeestjes? Kom dan morgen zeker naar de welkomstreceptie van Anima perla Musica, ons schoolkoor en -orkest.

Om 12.30u verwelkomen de begeleidende leerkrachten alle enthousiaste nieuwe en oude leden in de muzenzaal met een hapje, een drankje én de voorstelling van het repertoire van dit jaar. Samen met de leerlingen van het Saint Ignatius College, die dit jaar naar Gent komen, treedt Anima perla Musica in februari op met een heus themaconcert. Welk thema? Dat verklappen ze morgen...

Wel interesse, maar kan je morgen niet komen naar de receptie? Op dinsdag 10 september (orkest) en donderdag 12 september (koor) ben je welkom voor een open repetitie (12.30u, muzenzaal). Vanaf dan is er wekelijks repetitie in functie van het optreden in februari.

Hopelijk tot morgen!

Afbeelding kan het volgende bevatten: tekst