Leerlingenraad: inzending gedichten

maandag 4 februari 2019 tot vrijdag 15 februari 2019

Beste leerlingen

Afgelopen weken kozen verschillende leerkrachten hun lievelingsgedicht uit naar aanleiding van de Poëzieweek, die van 4 tot en met 8 februari plaatsvindt op onze school. Ze hebben Nederlandse, Franse, Duitse, Engelse, Latijnse en zelfs Griekse gedichten geselecteerd.

Alle gedichten zijn verzameld en worden deze maandag op school uitgehangen. Jullie kunnen deze week dus in heel de school de favoriete gedichten van jullie leerkrachten bewonderen.

Daarnaast proberen wij jullie nu ook aan het werk te zetten. Wie van jullie schrijft de beste poëzie? In wie van jullie verschuilt er zich een dichter? Schrijf zelf een gedicht en zend het ons (de leerlingenraad) ten laatste op vrijdag 15 februari via een bericht op Smartschool. Jullie zijn vrij om te kiezen over welke thema's jullie willen schrijven. Ook met de vorm en stijl mogen jullie ons verrassen.

Wij zijn alvast benieuwd naar de inzendingen. Per graad wordt één gedicht uitgekozen. Deze leerlingen zullen een mooie prijs ontvangen.

Veel succes!

De leerlingenraad

Arthur Poelman, Astrud Bauwens, Babette De Boodt, Duive Willocq, Felix Verstraete, Femke Taghon, Kato Boels, Maxime Lobel, Nicolas De Bie, Tarek Van Overschelde