Ecologica-week

maandag 23 april 2018 tot vrijdag 27 april 2018

Beste leerlingen, ouders en collega's,

In april zal het deel van de Savaanstraat waar onze school zich bevindt een jaar autovrij zijn. Vorig jaar luidden we deze nieuwe fase feestelijk in met een heuse mobiliteitsactie. Trein, tram, bus of fiets je naar school, dan draag je bij tot een leefbare stad.

Ook dit jaar willen wij onze fietsende leerlingen in de bloemetjes zetten. We zullen hen feestelijk ontvangen met enkele verrassingen, we meten ook eens op hoe talrijk onze fietspopulatie nu precies is.

Ook de fietser kan die dagen wat extra kleur geven met een leuk opgetuigde fiets of met zeer zichtbare en verkeersveilige kledij. Wie weet komen daar een miss en mister fiets uit!

U leest het goed: na de vakantie op 25, 26 en 27 april stellen we alles wat met fietsen te maken heeft centraal. Laat er geen twijfel meer over bestaan: hoe meer fietsers, hoe meer animo! Dus, iedereen die dichtbij of verderaf van de school woont: spring die dagen zeker op je stalen ros, proef de buitenlucht en laat je op school verwennen met een attentie van werkgroep ecologica.

We hopen op een extra grote opkomst en met de fietsactie de schoolpopulatie een duwtje in de rug te geven op weg naar een kerngezonde, veilige omgeving.

Werkgroep ecologica en directie