Jonge pelgrims getuigen - Camino de Santiago

zaterdag 28 april 2018
15:00 tot 17:00

Jonge pelgrims getuigenHou je van wandelen of fietsen doorheen prachtige natuurlandschappen en cultureel erfgoed en dit in combinatie met warmhartige ontmoetingen en spirituele verbondenheid? Kom dan zeker luisteren naar enkele jonge pelgrims die getuigen over hun onvergetelijke ervaringen op de camino. 

Jongeren in groep of individueel, je ontmoet ze meer en meer op de route naar Santiago de Compostela. Wat beweegt hen om op weg te gaan? Wat trekt hen aan? Waarom schrikt pelgrimeren ook veel jonge mensen af? Wat zijn de grootste uitdagingen en wat maakt deze zo uniek?

Een greep uit de verschillende vragen die op een panel van jonge mensen zullen afgevuurd worden door de moderatoren Claudine Lybaert en Johan De Ridder. Gudrun Beyst, Anouk De Clercq, Roselien Steeman en Jasper De Jaeger zullen hun pelgrimservaringen uitwisselen. Het wordt ongetwijfeld een boeiende en openhartige namiddag. Violisten Judith Brusselmans en Jiska Lambrecht zorgen voor de muzikale tapas. Na het panelgesprek kan nog nagekaart worden in café ‘De ware pelgrim’.

Graag tot dan en 'buen camino'! 

Liefst op voorhand aanmelden via afdelinggent@compostelagenootschap.be of 09/ 324 65 49 (na 18u) 

Prijs: donativo

Tramlijn 1 - halte Savaanstraat
Tramlijn 2 - halte Vogelmarkt