Openschooldag - humaniora

zaterdag 3 februari 2018
13:30 tot 18:00

2017-2018OpenschooldagIedereen is van harte uitgenodigd op onze openschooldag van zaterdag 3 februari 2018. We starten om 13.30u en je kan doorlopend door de grote rode poort binnenlopen tot 18u. Het wordt een dag van bruisende bedrijvigheid op het College, dus zorg dat je er bij bent! 
Natuurlijk geven leerlingen en leerkrachten informatie over de richtingen, de leerlingenbegeleiding en alle projecten en activiteiten die je op onze school kan doen, zodat je als nieuwe leerling goed weet wat je mag verwachten. Ook kan je in verschillende klassen terecht om je te laten onderdompelen in de schoonheid van moderne talen, de innovativiteit van chemische experimenten, de kunstige wereld van Steam en nog véél meer.
Je kan binnenpiepen bij de repetitie van Anima Perla Musica, het koor en orkest van de school, die 's avonds en op zondagvoormiddag het beste van zichzelf laten horen tijdens het Winterconcert. Leerlingen uit de hogere jaren zorgen doorlopend voor rondleidingen door de gebouwen, en last but not least: op het vrij podium op de speelplaats kan je je toekomstige medeleerlingen én leerkrachten in al hun muzikale of theatrale glorie bewonderen. We voorzien ook een hapje en een drankje bij de gezellige warmte van vuurkorven op de speelplaats. Een dag die nieuwe leerlingen, huidige leerlingen en hun ouders niet mogen missen!