Zomerschool van 19 augustus tot 28 augustus

Beste leerlingen
Beste ouders

Enige tijd geleden informeerden we jullie i.v.m. onze plannen om een zomerschool te organiseren. De snel veranderende situatie liet ons echter niet toe hier de nodige zorg en tijd aan te spenderen, vandaar dat dit bericht jullie met enige vertraging bereikt. Onze excuses hiervoor.

Op dit moment leggen we de laatste hand aan de planning van deze zomerschool. We hopen jullie het overzicht in de loop van volgende week te kunnen bezorgen. We willen echter niet wachten tot dat moment om jullie reeds te informeren dat de geplande zomerschool zal plaatsvinden van woensdag 19 augustus tot en met vrijdag 28 augustus 2020.

We organiseren deze zomerschool op volledig vrijwillige basis, zowel voor leerkrachten die lessen aanbieden als voor leerlingen die interesse hebben om deze te volgen. Vanzelfsprekend zullen we bij de organisatie van dit aanbod strikt rekening houden met de geldende veiligheidsmaatregelen.

De lessen die we als school aanbieden i.v.m. de voorbereiding op de studies geneeskunde, tandheelkunde en burgerlijk ingenieur staan los van deze zomerschool en vinden reeds binnenkort plaats.

We danken jullie alvast voor het geduld en wensen alle leerlingen en ouders goede moed bij de laatste loodjes van dit schooljaar.

Aan allen een fijn weekend gewenst.

Met vriendelijke groet
De directie