Wijnproeverij met bestelformulier

 


WIJNPROEVERIJ

APPELLATION SBC CONTROLEE     


 


Beste wijnliefhebbende (groot)ouders, oud-leerlingen, collega’s en vrienden van het college,

We nodigen u van harte uit op onze  8ste  wijnproeverij op zaterdag 15 oktober 2016.  We bouwen verder op het grote succes van voorgaande schooljaren.
Wenst u wijn te bestellen kunt u het bestelformulier hier downloaden.

Er zijn twee belangrijke redenen om naar de wijnproeverij te komen:

 Een breed gamma van uitstekende rode en witte Zuid-Afrikaanse, Franse, Californische, Italiaanse en Spaanse wijnen uit alle prijsklassen werd voor u geselecteerd in samenwerking met sommelier Luc Wieme en de wijnhuizen Rouseu (St-Martens-Latem), Thienpontwine (Etikhove), Axybel (Kessel), Vinesse (Temse) en Collin (Gent).  Kwaliteit verzekerd!

 Met uw aanwezigheid, maar vooral met uw bestellingen steunt u het college, meer bepaald de renovatie van de leerlingenrefter.  De opbrengst van de wijn gaat integraal naar het renovatieproject van de leerlingenrefter, hopelijk tijdens de grote vakantie 2017.

Indien u verhinderd bent op 15 oktober, kan u altijd nog een bestelling plaatsen tot en met 10 november 2016.  De afhaling van uw bestelling zal worden georganiseerd vanaf 25 november.  

wijnproeverij                            

We hopen u in groten getale te mogen verwelkomen op 15 oktober.   Kom gerust met familie en vrienden langs of bestel later als u verhinderd bent.  Van harte dank bij voorbaat voor uw steun aan het college. De wijn kan afgehaald worden op vrijdag 2 december van 16u45 tot 18u, op zaterdag 3 december van 10u tot 12u en op zaterdag 10 december van 10u tot 12 in de collegekerk.  Telkens is er parkeerplaats voorzien op de speelplaats.

Download het bestelformulier en de beschrijving van de wijnen.de directie humaniora