Wijnproeverij: appellation SBC contrôlée

Beste wijnliefhebbende (groot)ouders, oud-leerlingen, collega’s en vrienden van het college,

We nodigen u van harte uit op onze 3de wijnproeverij op zaterdag 15 oktober 2011.  We bouwen verder op het grote succes van vorige schooljaren. Met de opbrengst van vorig jaar (11.865 €), aangevuld met eigen middelen, hebben we 13 klassen kunnen digitaliseren.  Met uw steun hopen we de tweede fase van het informatiseringproject te kunnen aanvatten.

Er zijn twee belangrijke redenen om naar de wijnproeverij te komen:

  • Een breed gamma van uitstekende rode en witte Zuid-Afrikaanse, Franse, Californische, Italiaanse en Spaanse wijnen uit alle prijsklassen werd voor u geselecteerd in samenwerking met sommelier Luc Wieme en de wijnhuizen Rouseu (St-Martens-Latem), Axybel (Kessel) en Alegria (Mechelen).  Kwaliteit verzekerd!
  • Met uw aanwezigheid, maar vooral met uw bestellingen steunt u het college, meer bepaald de informatisering van klaslokalen (beamers en internetaansluiting).  Dit komt het pedagogisch comfort van uw (klein)kind zeker ten goede.  Op enkele jaren tijd hopen we alle lokalen te kunnen informatiseren.  De opbrengst van de wijnverkoop gaat exclusief naar dit project!

Indien u verhinderd bent op 15 oktober, kan u altijd nog een bestelling plaatsen tot en met 10 november 2011.  De afhaling van uw bestelling zal worden georganiseerd vanaf 2 december.  U zal later nog een beschrijving van de selectie en een bestelformulier ontvangen.

We hopen u in groten getale te mogen verwelkomen op 15 oktober. Kom gerust met familie en vrienden langs of bestel later als u verhinderd bent.  Van harte dank bij voorbaat voor uw steun aan het informatiseringproject van het college!