Wijnproeverij

wijnproeverij

Beste wijnliefhebbende (groot)ouders, oud-leerlingen, collega’s en vrienden van het college,

We nodigen u van harte uit op onze 10de wijnproeverij op zaterdag 13 oktober 2018.  Wij bouwen verder op het grote succes van voorgaande schooljaren.

Er zijn twee belangrijke redenen om naar de wijnproeverij te komen:

  • Een breed gamma van uitstekende rode en witte Zuid-Afrikaanse, Franse, Californische, Italiaanse en Spaanse wijnen uit alle prijsklassen werd voor u geselecteerd in samenwerking met sommelier Luc Wieme en de wijnhuizen Rouseu (St-Martens-Latem), Thienpontwine (Etikhove), Axybel (Kessel), Vinesse (Temse) en Collin (Gent).  Kwaliteit verzekerd!
    Een PRIMEUR dit jaar is de deelname van het wijndomein “Entre-Deux-Monts” (Westouter) van oud-leerling Martin Bacquaert, ingenieur-oenoloog.
  • Met uw aanwezigheid, maar vooral met uw bestellingen steunt u het college.  De opbrengst van de wijnverkoop reserveren we ook dit jaar integraal voor de inrichting van 2 nieuwe fysicalokalen!  De uitvoering van dit dossier zal waarschijnlijk starten vanaf de Paasvakantie.     

Indien u verhinderd bent op 13 oktober, kan u altijd nog een bestelling plaatsen tot en met 12 november 2018.  De afhaling van uw bestelling zal worden georganiseerd vanaf 1 december. 

We hopen u in groten getale te mogen verwelkomen op 13 oktober.   Kom gerust met familie en vrienden langs of bestel later als u verhinderd bent.  Van harte dank bij voorbaat voor uw steun aan het college.

De beschrijving van de wijnen die we aanbieden, kunt u hier downloaden.

Wie de school wenst te steunen kan het bestelformulier hier downloaden en ingevuld afgeven bij de portier van de school.