Wijndegustatie - zaterdag 12 oktober 2019

 

WijndegustatieBeste wijnliefhebbende (groot)ouders, oud-leerlingen, collega’s en vrienden van het college,

We nodigen u van harte uit op onze  11de   wijnproeverij op zaterdag 12 oktober 2019.  We bouwen verder op het grote succes van voorgaande schooljaren.

Er zijn twee belangrijke redenen om naar de wijnproeverij te komen:

  • Een breed gamma van uitstekende rode en witte Zuid-Afrikaanse, Franse, Californische, Italiaanse en Spaanse wijnen uit alle prijsklassen werd voor u geselecteerd in samenwerking met sommelier Luc Wieme en de wijnhuizen Rouseu (St-Martens-Latem), Thienpontwine (Etikhove), Axybel (Kessel), Vinesse (Temse)  en Collin (Gent).  Kwaliteit verzekerd! Zoals vorig jaar geeft de deelname van het wijndomein “Entre-Deux-Monts” (Westouter) van oud-leerling Martin Bacquaert, ingenieur-oenoloog, een bijzondere toets aan het evenement.
  • Met uw aanwezigheid, maar vooral met uw bestellingen steunt u het college.  De opbrengst van de wijnverkoop reserveren we ook dit jaar integraal voor de inrichting van 2 nieuwe CHEMIELOKALEN!  Momenteel worden de 2 nieuwe fysicalokalen afgewerkt (opening begin oktober).

Indien u verhinderd bent op 12 oktober, kan u altijd nog een bestelling plaatsen tot en met 12 november 2019.  De afhaling van uw bestelling zal worden georganiseerd vanaf 1 december. We hopen u in groten getale te mogen verwelkomen op 12 oktober.   Kom gerust met familie en vrienden langs of bestel later als u verhinderd bent.  Van harte dank bij voorbaat voor uw steun aan het college.

De beschrijving van de wijnen die we aanbieden kunt u hier downloaden. 
Wie de school wenst te steunen kan het bestelformulier hier downloaden en ingevuld afgeven bij de portier van de school.  De bestellingen worden afgesloten op 12 november 2019.

de directie humaniora

banner wijndegustatie