Wijndegustatie

2017 wijndegustatie

Beste wijnliefhebbende (groot)ouders,
oud-leerlingen,
collega’s en vrienden van het college,
 

We nodigen u van harte uit op onze  9de   wijnproeverij op zaterdag 14 oktober 2017.  We bouwen verder op het grote succes van voorgaande schooljaren.

Er zijn twee belangrijke redenen om naar de wijnproeverij te komen:

  • Een breed gamma van uitstekende rode en witte Zuid-Afrikaanse, Franse, Californische, Italiaanse en Spaanse wijnen uit alle prijsklassen werd voor u geselecteerd in samenwerking met sommelier Luc Wieme en de wijnhuizen Rouseu (St-Martens-Latem), Thienpontwine (Etikhove), Axybel (Kessel), Vinesse (Temse) en Collin (Gent).  Kwaliteit verzekerd!

  • Met uw aanwezigheid, maar vooral met uw bestellingen steunt u het college.  Met de opbrengsten van de voorbije 3 jaren konden we deze zomer het comfort in de leerlingenrefter verhogen (o.a. nieuw akoestisch plafond en verlichting).  De opbrengst van de wijnverkoop reserveren we de komende jaren integraal voor de inrichting van nieuwe wetenschapslokalen!  

Indien u verhinderd bent op 14 oktober, kan u altijd nog een bestelling plaatsen tot en met 10 november 2017.  De afhaling van uw bestelling zal worden georganiseerd vanaf 2 december.  

wijnproeverij                            

We hopen u in groten getale te mogen verwelkomen op 14 oktober.   Kom gerust met familie en vrienden langs of bestel later als u verhinderd bent.  Van harte dank bij voorbaat voor uw steun aan het college.
de directie van de humaniora