Wijndegustatie

2017 wijndegustatieBeste wijnliefhebbende (groot)ouders,oud-leerlingen,collega’s en vrienden van het college,

We nodigen u van harte uit op onze 9de wijnproeverij op zaterdag 14 oktober 2017. We bouwen verder op het grote succes van voorgaande schooljaren.

Er zijn twee belangrijke redenen om naar de wijnproeverij te komen:

  • Een breed gamma van uitstekende rode en witte Zuid-Afrikaanse, Franse, Californische, Italiaanse en Spaanse wijnen uit alle prijsklassen werd voor u geselecteerd in samenwerking met sommelier Luc Wieme en de wijnhuizen Rouseu (St-Martens-Latem), Thienpontwine (Etikhove), Axybel (Kessel), Vinesse (Temse) en Collin (Gent). Kwaliteit verzekerd!

  • Met uw aanwezigheid, maar vooral met uw bestellingen steunt u het college. Met de opbrengsten van de voorbije 3 jaren konden we deze zomer het comfort in de leerlingenrefter verhogen (o.a. nieuw akoestisch plafond en verlichting). De opbrengst van de wijnverkoop reserveren we de komende jaren integraal voor de inrichting van nieuwe wetenschapslokalen!

wijnproeverij           

Via deze link kunt u het bestelformulier van onze wijnverkoop downloaden en  hier kunt u extra info over de geselecteerde wijnen nalezen.              

We hopen u in groten getale te mogen verwelkomen op 14 oktober. Kom gerust met familie en vrienden langs of bestel later als u verhinderd bent. Van harte dank bij voorbaat voor uw steun aan het college.
de directie van de humaniora

Wijnverkoop 2017-2018