Retoricabal 2013

Retorica-bal 2013

Het jaarlijkse retoricabal van het Sint-Barbaracollege wordt georganiseerd door enkele gemotiveerde zesdejaars in samenwerking met de oudervereniging en vindt plaats in de Kokorico, Grote Baan 22 te Zomergem op vrijdag 8 maart 2013.
Voor onze laatstejaars is het bal niet alleen een mooie afsluiter van de zes jaar op het college maar het biedt hen de kans om een groot deel van de winst aan goede doelen te schenken.  Dit jaar heeft het balcomité gekozen voor het Emilie Leus Fonds en de Christoforusgemeenschap.  Bezoek zeker hun website om deze goede doelen te leren kennen.  Het resterende bedrag wordt geschonken aan projecten van de school.

Om alles goed te laten verlopen de avond zelf, vragen we dit plannetje van de parking goed te bekijken en/of door te geven aan ouders, taxichauffeur, buschauffeur,...
We willen toch nog even benadrukken dat mensen onder de 16 niet zijn toegelaten, er zal een strenge paspoortcontrole zijn !  Iedereen die aanwezig is, moet op elk moment zijn identiteitskaart kunnen tonen !
Voor 12u middernacht mag niemand naar buiten gaan, tenzij je het bal definitief verlaat (Regels opgelegd door de Kokorico)
We willen jullie ook nog meedelen dat er een slecht gsm-bereik is in de zalen.
Spreek dus duidelijk af met vrienden.
Verder is een overmatig gebruik van alcohol en gebruik van drugs is strafbaar.

het balcomité

Onderstaand programma van dit evenement ziet er alvast veel belovend uit en wie wil kan de affiche hier bekijken.

programma Retorica-bal 2013