Retoricabal 2012: sponsors gezocht

We zijn op het college trots op de traditie dat het retoricabal elk jaar een aantal goede doelen steunt. De zesdejaars die maandenlang werken aan de voorbereiding van het bal, bepalen zelf welke projecten zij willen steunen.

Uit sympathie voor hun engagement ga ik graag in op hun vraag hun sponsorbrief te publiceren. U vindt er alle informatie mocht u het bal op de een of andere manier willen sponsoren.

Met hartelijke groet,

Pierre Vinck, algemeen directeur


 

Geachte heer/mevrouw,

Het jaarlijkse retoricabal van het Sint-Barbaracollege heeft een heel mooie reputatie opgebouwd in het voorbije decennium. Elk jaar nemen een aantal gemotiveerde retoricaleerlingen de organisatie op zich om een schitterend feest te organiseren voor vierde-, vijfde- en zesdejaars. Ze kunnen daarbij rekenen op de steun van de Oudervereniging en het college. Het evenement zal dit schooljaar plaatsvinden in de Kokorico te Zomergem op 9 maart 2012, en we werken hard om er weer een onvergetelijk feest van te maken voor meer dan 2000 jonge mensen.

Retoricabal 2006

Voor de laatstejaars van Sint-Barbara is dit bal niet alleen een mooie afsluiter van zes jaar op het college, maar het biedt hen weer de kans om met een groot deel van de winst 3 goede doelen te steunen. Dit jaar heeft het balcomité gekozen voor het Fonds Emilie Leus, de vzw Hartekamp, en de vzw Christoforusgemeenschap te Merelbeke.

Het resterende bedrag wordt geschonken aan de culturele projecten van de school.

Voor de sponsoring van het retoricabal willen we ons ook richten tot de ouders en hun familie. Net als in de voorgaande jaren hopen we op uw milde steun te mogen rekenen. Natuurlijk zijn we bereid voor een wederdienst te zorgen, alles is bespreekbaar.

Indien u geïnteresseerd bent, gelieve ons te contacteren; dan kunnen wij u meer uitgebreide informatie geven over dit evenement. Of u kunt ook rechtstreeks sponsoren op het volgende rekeningnummer:

733-0229561-89
ter attentie van: Sint-Barbarabal
met vermelding: Sponsoring – [uw naam]

We danken u bij voorbaat voor de aandacht die u aan onze vraag wil besteden.

Met oprechte groet,

Het organiserend balcomité 2012: Louis Coussée, Alice Coetsier, Elle Deleu, Stéphanie De Man, Michaël Lannoo, Florence Mottrie, Anton Saelen, Florence Vanderstricht, Axel Vanraes