Muzische avond - een impressie

Muzische Avond

Op vrijdagavond 17 februari 2017 vond in onze Muzenzaal de Muzische Avond plaats, een leuk en jaarlijks concert waarbij enkele talentvolle muzikanten en leerlingen van het college in de spotlight worden gezet. Dit jaar was het programma zeer gevarieerd, gaande van enkele klassiekere werken van onder andere Johann Pachelbel, Gabriel Fauré, Fanny Mendelssohn, Sylvius Weiss, … tot enkele door zesdejaars gecomponeerde werken tot zelfs popsongs van bijvoorbeeld de Britse zanger Passenger, enzoverder.

Het was een uiterst memorabele vrijdagavond en geslaagde editie van het concert, zo toonden alle muzikanten het beste van zichzelf, waardoor het publiek – met reden! – onder indruk was. Zowel enkele eerste- en derdejaars als een zestal zesdejaars stelden hun muzikaal vernuft ten toon. Voorts was de sfeer zeer aangenaam. Zelf speelde ik viool als deel van een strijkkwartet en gitaar als solo-muzikant, en ervoer zo het ontspannen en aangename publiek, dat bij afloop van een werk hun appreciatie al applaudisserend liet horen en op de receptie de muzikanten loofde met ettelijke complimentjes.

Ik vond het een eer om te mogen meehelpen aan (de voorbereiding van) deze onvergetelijke avond.  

Om af te sluiten bedank ik met veel graagte alle muzikanten en zangers – omwille van hun inzet en talent – alsook de aanwezige toehoorders, sympathisanten, leerkrachten, helpende handen, en alle anderen aanwezig op deze Muzische Avond. Een avond om nooit te vergeten!

Met dank aan Henri Bollaert voor de mooie fotoreportage!

Muzische AvondMuzische AvondMuzische AvondMuzische AvondMuzische AvondMuzische AvondMuzische AvondMuzische AvondMuzische AvondMuzische AvondMuzische AvondMuzische AvondMuzische AvondMuzische AvondMuzische AvondMuzische AvondMuzische AvondMuzische AvondMuzische AvondMuzische AvondMuzische AvondMuzische AvondMuzische AvondMuzische AvondMuzische AvondMuzische AvondMuzische AvondMuzische AvondMuzische AvondMuzische Avond