Kunst van de toekomst

def_affiche kinderkunstprojectOns project “Kunst van de toekomst” loopt momenteel op de basisschool en in de derde kleuterklas, en dit onder leiding van kunstenares Marie Cloquet. Per klas wordt één groot kunstwerk gecreëerd dat nadien door de kunstenares zal bewerkt worden.
Na de inspirerende atelierbezoeken van half maart, laten de kinderen hun creatief talent los op vrijdag 24 maart. De apotheose van het hele project wordt ongetwijfeld de veiling van die 21 kinderkunstwerken op 4 mei. Om iedereen de kans te bieden het kunstwerk van zijn eigen kind te kopen!
We zijn heel trots om te kunnen samenwerken met de gerenommeerde kunstenaars Berlinde De Bruyckere, Peter Buggenhout, Johan Clarysse en Marie Cloquet die hun steentje bijdragen aan de benefiet-veiling door elk een eigen werk te koop aan te bieden.
Een deel van de opbrengst zal vloeien naar het Kinderkankerfonds onder leiding van kinderoncoloog Prof. Dr. Yves Benoit, waarmee de Vrienden nauwe banden onderhouden.
Kandidaat gerechtsdeurwaarder Cedric Vergauwen en onze “master of ceremony” Johan De Caluwé (meester Johan) zullen de avond in goede banen leiden.
U bent van ganser harte uitgenodigd om op 4 mei te komen bieden op de kunstwerken!
Alle werken zijn te bezichtigen vanaf 19u in de Muzenzaal van de Humaniora. Onze sponsors bieden U met plezier eten en drank aan. De veiling gaat van start om 19u30. Er zal kunnen betaald worden met bankcontact ter plaatse, of bij afhaling mits voorschot. Wees er zeker bij; het wordt de moeite.